Dávkování - tavidla v lahvičkách, pájecí pasty v kartuších

Datum: 10.05.2011
  | 
Kategorie: Aktuality
Tavidlo v lahvičce je určeno pro snadné a přesné nanášení tavidla na desky plošných spojů při ručním pájení a odpájení. Nanesené tavidlo zlepší proces vlastního pájení tím, že aktivuje pájené povrchy a zlepší přenos tepla.

Tavidlo na bázi kalafuny bez halogenidů: C 281.7

  • Kat. ISO 9454: 1.2.3.A
  • Kat. ANSI J-STD-004: RE L0
  • Hustota 0,838 g/cm3
  • Podíl pev. látek: 7,0 %
  • Ø hrotu uzávěru lahvičky: 4 mm
  • Je určeno pro pájení náročných elektronických sestav
  • Vysoká hodnota povrchové rezistivity

Tavidlo bez kalafuny a halogenidů: P 770

  • Kat. ISO 9454: 2.2.3.A
  • Kat. ANSI J-STD-004: OR L0
  • Hustota 0,807 g/cm3
  • Podíl pev. látek: 2,35%
  • Ø hrotu uzávěru lahvičky: 4 mm
  • Je určeno pro pájení náročných elektronických sestav
  • Pro pájení velmi jemných roztečí

           

Odstraňovač tavidla G3

  • Odstraňuje zbytky tavidel typu R, RA, RMA a SA po přetavení při vysoké teplotě.
  • Lze jej rovněž použít jako univerzální čistič k odstraňování lehkých olejů, silikonů, vosků, mastnost apod.

          

Pájecí gel FP 725 v kartuších nebo v kelínku

  • Bez halogenidů
  • Jako pomocná tavidla při ručním pájení, cínování vodičů apod.
  • Minimální zbytky
  • ISO 9454: 1.2.3.C
  • DIN 8511: F SW 3O

      

Více informací Vám poskytneme na adrese smtcentrum@abetec.cz

Naše webové stránky používají cookies, které nám pomáhají zjistit, jak jsou naše stránky používány. Abychom cookies mohli používat, musíte nám to povolit. Kliknutím na tlačítko „OK, souhlasím“ udělujete tento souhlas.


Cookies jsou malé soubory, které webové stránky (i ty naše) ukládají ve Vašem webovém prohlížeči. Obsahy těchto souborů jsou vyměňovány mezi Vaším prohlížečem a našimi servery, případně se servery našich partnerů. Některé cookies potřebujeme, aby webová stránka mohla správně fungovat, některé potřebujeme k marketingové a statistické analytice. Zde si můžete nastavit, které cookies budeme moci používat.

Nezbytné cookies
Analytické cookies
Marketingové cookies